SPINN Arkitekter søker 1-2 dyktige og erfarne arkitekter!

SPINN Arkitekter ble stiftet i 2012 av 2 partnere, James Dodson og Leif Houck, begge med 18+ års erfaring som arkitekter i Norge (fra bla Snøhetta, Kristin Jarmund Arkitekter og Various Architects).Kontorets hovedfokus er skolebygg og denne våren har vi fått et nytt skoleprosjekt på Randaberg og rammeavtale med Undervisningsbygg i Oslo om nye skoler i Oslo. Vi har også Mesterfjellet skole i Larvik er under bygging og 2 skolekonkurranser som er ut til bedømmelse. I tillegg har vi et bolig/butikk prosjekt i Fredrikstad som venter på rammetillatelse, og et mulig hotellprosjekt. 

Vi er i dag 5 arkitekter (3 godt erfarne og 2 ganske ferske) og vi ser etter 1-2 nye medarbeidere med følgende kvalifikasjoner:

Senior Arkitekt / Prosjektleder
8+ års erfaring fra byggeprosjekter i norge. 
Snakker og skriver norsk på høyt nivå.
Jobber bra, både selvstendig og som en del av et team.
Erfaring som prosjektleder på et prosjekt på minst 3000m2 et stort pluss. 
Interesse for skolebygg
Miljøfokus og erfaring med miljøriktig prosjektering.
Solid designforståelse og god kommunikasjonsevner.
BIM erfaring enten fra Archicad (helst) eller Revit.

Arkitekt 
4+ års erfaring, og ellers så mange av de kravene over som mulig.

Vi tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø i et kontorfelleskap i Rådhusgata 4 og muligheten til å bidra til å bygge opp norges nye skole og kulturbygg kontor. Vi ønsker å få inn de riktig menneskene som kan bidra til et langsiktig vekst på kontoret. Samtidig er vi åpen for at frilansere, og andre arkitekter med ledig kapasitet i de kommende månedene kan også melde sin interesse i et samarbeid.

Send CV og portfolio til post@spinnark.no

Send all application information by email, please do not call about open positions or stop by the office without an appointment.

web-frontpage.jpg