HVA VI GJØR

_09A6247_web.jpg

PROSJEKTERING

SPINN er et spesialistkontor med fokus på skolearkitektur, akademisk forskning og offentlige prosjekter. SPINN har utviklet flere store og urbane skoleprosjekter som omfatter både kultur og idrett. Vi designer moderne og fremtidsrettede skolebygg med høye miljømål.

Rud vgs

PROGRAMMERING

Vårt programmeringsteam tar ansvar for både nybygg og rehabilitering, ombygging og utvidelser og har fokus på å effektivisere og optimalisere arealbruken i prosjektene. Vi har omfattende erfaring fra programmering, mulighetsstudier og prosjektutvikling i tidligfase.

SPINN-Team14.jpg

RÅDGIVNING

Vi tilbyr rådgivning innen prosess, prosjektgjennomføring, evaluering og entreprise/anskaffelsesmodeller………..

 

HVEM VI ER

SPINN på studietur til Hammerfest

SPINN på studietur til Hammerfest

 

SPINN er et spesialistkontor med fokus på skolearkitektur, akademisk forskning og offentlige prosjekter. Vi arbeider med alle faser fra programmering og tidligfasestudier til detaljprosjektering og oppfølging på byggeplass. Vi tilbyr også arkitektonisk rådgivning, og kontoret har en egen kompetansegruppe med programmeringsarkitekter.

I løpet av de siste 6 årene har kontoret arbeidet med over 20 skoleprosjekter fra barneskoler til videregående skoler, og vår erfaring og tydelige fokus gir oss en unik profil og portefølje. Vår samlede kompetanse og kapasitet gjør oss til en svært kompetent samarbeidspartner.

SPINN ble etablert i 2012 og består i dag av 30 medarbeidere, hvorav 19 i Oslo, 4 i Tromsø og 7 i Stavanger. Vi har et attraktivt arbeidsmiljø som fremmer innovasjon, teknologi og kompetansebygging.